Nöjd !

Nu har vi

1. Bokat födelsedags-semestern. Vi fyller båda 35 i år & firar med en resa till Gran Canaria. Ingen av oss har besökt Kanarieöarna tidigare, men 95 % av svenska folket kan väl inte ha fel ? ;)
En vecka blir det för mig och sambon, det känns som det är sista resan utan barnen nu. Dom börjar bli så pass gamla nu så dom snart klarar av en resa till solen utan att bara gnälla, slåss och pipa.

2. Bokat hotellrum i Stockholm för hela familjen. Nu ska barnen få se Skansen, slottet, gamla stan... Och William som säger "Kungen finns ju inte..." ska få sina fiskar varma. ( Kungen själv kan iofs vara på Öland nu när jag tänker efter ... )

-------------------------------------------------------
Mindre nöjd med;

I övrigt är det sjukt här hemma.
Therese har haft migrän i två dagar. Natalie kräktes hos mormor i helgen och har nu fått feber. Sambon blev sjuk idag och kräks..
Underbart nästan jämt, när ska bacillhärden försvinna ?? Min förkylning sitter i än, vecka åtta nu ! Jag vill INTE ha kräket också. Äter Bifulac som föreyggande.

Himmel vilken dag !!

Det har varit en MYCKET intensiv och lång dag på jobbet idag.
Onsdagar brukar vara mina tidiga dagar, men jobbade till 16.30 och en liten stund extra utöver det till och med.
Direkt efter jobb till APT, som var intressant men det blev många timmar. Nu var det ganska skönt att doppa rumpan i soffan, ÄVEN om det inte fanns mat, jag fick nöja mig med en pasta-färdigrätt i mikron.

I vilket fall är jag nöjd. ( Jag jobbar ju på förskola )
Alla barn överlevde, inget blodflöde på hela dagen, alla fick mat och de som skulle sova gjorde det. Tror också att alla barnen hann med att bajsa under dagens lopp.

Sen att handdukshållare, handfat, spegel, torkyapparat och badrumsgolv blev full med röd färg, jag skällde på en kollega så att en förälder hörde detta och jag missade beställa mjölk det är bara små oväsentliga saker.

Puuuh tur jag är arbetsnarkoman så jag orkar ett tag till !!


Vår-väder !!

Bra och dåligt med våren ...






Helgen

Jobbade länge i fredags och körde direkt från jobb hem till mamma som fyllde fem-femma :)
Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Min lilla nyttighets-rajd fick hoppa över en dag.
Barnen blev trötta framåt halv tio, så jag körde hem och nattade dom.

Lördag morgon började som vanligt med simskola.
Sen åkte jag på Me & I-visning hemma hos kollegan. Tyckte inte denna säsongen bjöd på lika mycket som förra. I höstas köpte jag massor från kollektionen, denna gången blev det bara en sweat-jacka till William ( som han själv valde, "rött är den tuffaste färgen" )



Kvällen avslutades sen med kyckling, pommes och lördagsgodis ( fast jag åt nötter )

Idag söndag har det städats ovh tvättats ! LERA är så irriterande ! Nu töar det och trädgården är full av den varan. Hit med en plattsättare !!! NU !!
Sambon & jag var en sväng i Landskrona, handlade på ÖoB + Coop Forum. Glömde inköpslistan i hatthyllan ( jag är expert på att skriva och sen glömma ... ) missade bara två saker iallafall. Saft & krossade tomater.


Jag (!!) ringde 1177 ...

Dvs sjukvårdsrådgivningen ... trots att jag är lite anti detta fenomen.
Vårdcentralen brukar dock vara duktiga på att fråga "Har du pratat med sjukvårdsrådgivningen ??"

Var hemma från jobb första veckan i Februari med hög feber. Sen dess har jag inte blivit frisk.
Svullen i näsan, rosslar och hostar slem, snoret är äckligt gul-grönt :s
Nu har jag även ont i halsen...

Damen i andra sidan luren sa; Det är bra att det rosslar, då flyttar sig slemmet. Att snoret är grönt är bra ( !?!)Det är bevis på att kroppen bekämpar sjukdomen. ( jag är alldeles säker på att jag fått lära att grönt betyder infekterat... )
och sen säger damen "Vad skulle ni människor gjort om inte antibiotika fanns ?"

Det var ju också en kul kommentar. Jag knapprade in mitt personnummer och antar att hon hade tillgång till journaler ?! Hon borde sett ( eller frågat ) att jag INTE tar antibiotika flera gånger / år .. Inte heller varje år eller vartannat. Faktum är att jag inte minns sist jag tog penicillin !!

Iallafall fick jag rådet att ta en lång promenad i det fina vädret ... Vilket vi gjorde, det ända som hände är att lite feber-light tillkom .. Känner mig inte ett dugg bättre ( promenaden hade vi iofs tagit i vilket fall.... )

Antar att jag får snora, hosta & känna mig halvdassig ett par månader till ? Fram till Juli si så där ?

Detox Dag 1

Igår när vi skulle klä upp oss för att gå ut fick jag en fasansfull upplevelse !! Den blusen jag skulle ha på mig gick inte att dra upp över överarmarna ( !!! )
Fetto-armar !! :(

Eftersom många i min omgivning är inne på Beach 2011-förberedelser måste jag säga att jag blivit lite sporrad sista veckorna.. och NU ? Enormt taggad !!

Idag är första dagen på mitt nya liv !!

( berättar att jag levde mycket sunt 8 veckor innan jul, sen kom julhelgen och allt rasade igen. Nu är jag dock åter på G )



Frukost; Havregrynsgröt med jordgubbar, två finncrisp och ett glas juice



Lunch; Advokado, keso, hasselnötter. Lite torkade aprikoser & ett glas Provivia

Ikväll blir det melodifestivalen. Övriga sällskapet ska beställa pizza medan jag och syster ( en av mina stora sporrar ) ska bryna kycklingfilé, woka grönsaker och till det ris/bulgur-mix !!! Låter MINST lika bra som pizza !!!

Nu ska jag dra på gymnastikskorna, sätta i headsetet och ta en promenad i soldiset !! ( KANSKE joggar jag ett par steg också )

Glöm intre rösta ikväll !!!
På min stora favorit såklart !! The Moniker "OHH MY GOD"


Ester


En liten tanke i natten ..

Det där dom kallar ödet .. Måste spela ett spratt i mitt liv ?
Ibland tänker jag för mycket, ikväll såg jag det nya programmet "Ett barn i minuten"

Och blir så FÖRBANNAD & ledsen ...
FAN det skulle varit vi...

Jävla skit !
Jävla ödet, jävla otajming, jävla försäkringskassan ( !! )

*suck* Nu ska jag sova ...

William SNART 7 år

Kalaset blev lyckat och med facit i hand alldeles för kort !! Jag hade lekar till en timme till !

I morgon  (födelsedagen) har William bestämt att vi ska till Mc Donalds och äta "middag" sen valde han en rosa prinsesstårta i affären idag & barnen i klassen ska få päronsplitt !


Nästan ännu mer oförmögen att röra mig ..

Efter ett antal dagar med ryggskott light kände jag mig ganska ok igår. Vetevärmare varje kväll & smärtstillande sen i Måndags...
Vad händer då ?? Jo Kung Bore kom på snabbvisit igen..
I morse när vi skulle iväg tog jag två steg utanför dörren och vips låg jag på ryggen på rampen utanför :(
Aj slog ryggen, min armbåge och mitt lillfinger (!!)
Status nu; Armbåge inga besvär, finger lite ömt och och stramar i "rakläge", ryggen lika illa som i måndags. Typiskt !! Får nog finna mig i att sitta på vetekudden ett par kvällar till...

I morgon ska William ha barnkalas. Tror det blev 12 barn tillslut, en helt ok skara. William bestämde att det skulle bli korv med bröd. Jag tyckte det var lite "fattigt" så det blir iallafall pommes till också. ( + lite gurkstavar & minitomater )
Naturligtvis godispåsar & några smålekar...
Hoppas det blir lyckat, två timmar med full rulle !!

Trevlig helg !!